op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20180920_102211.jpg

25 september 2018

Een laatste wens….

Na het vreselijke nieuws dat verder behandelen tegen de Leukemie geen zin meer had is Edward op woensdag 19 september terug naar huis gebracht. De dag ervoor gevraagd of de ambulance nog één keer langs het bedrijf kon rijden waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt. Het verplegend personeel kwam al heel snel met een folder en maakten ons attent op de Stichting Ambulance Wens. Meteen een formulier ingevuld en de andere morgen was het al geregeld dat de wens donderdag in vervulling kon gaan. Na opgehaald te zijn door Tineke en Vincent kwamen we aan op het familiebedrijf Prins Orchidee. De familie en collega’s namen werkelijk alle tijd voor dit bezoek waardoor Edward met heel veel collega’s nog een praatje kon hebben en bijgepraat kon worden over alle verschillende soorten bloemen, de kwaliteit, verkoop, maar vooral ook zijn ding, de planning. Tineke en Vincent hebben met de brancard zo ongeveer elk hoekje van de kwekerij bezocht en moeten het met het lekkere herfst zonnetje best warm gekregen hebben. Uiteraard was er ook tijd voor een kop koffie wat mij, broer van Edward, de gelegenheid gaf om een praatje aan te knopen met één van de vrijwilligers. De stichting was voor mij tot twee dagen geleden volledig onbekend en ik werd er door geraakt dat iemand met een fulltime baan zich ook nog eens één dag per week inzet om dit te doen. Na de koffie volgde nog het tweede gedeelte van de tour over de kwekerij waarna er zelfs nog voldoende tijd over was om nog één keer naar het strand te gaan om de zee te zien. Tineke en Vincent kregen een mooie tak Orchideeën mee als dank van de familie Prins en de collega’s. Als familie van Edward willen wij de Stichting Ambulance Wens bedanken voor het laten uitkomen van een laatste wens. Edward heeft ervan genoten en wij als familie zullen de herinnering aan deze ochtend koesteren.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens