op dit moment 18701 wensen vervuld 1369 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_3024.jpg

18 september 2018

Toch naar het nieuwe huis van je dochter

Beste Stichting Ambulance Wens,

Gisterenochtend hebben jullie ervoor gezorgd dat onze lieve moeder en fantastische oma toch een kijkje kon nemen in mijn nieuwe huis.

Het is inmiddels drie en een half jaar geleden dat zij werd getroffen door een zwaar herseninfarct. Van de één op andere dag veranderde haar wereld desastreus. Van zelfstandig wonen naar een verpleeghuis. Niet meer kunnen lopen, niet meer kunnen praten. Toch waren er nog enkele lichtpuntjes. Ze leerde rijden in een elektrische rolstoel en ze kon na zes maanden oefenen weer slikken en zelfstandig eten. Van beide kon ze intens genieten. Zelf naar buiten gaan, het dorp rondrijden en een lekkere maaltijd eten.

Twee jaar geleden kregen wij de kans om een oude tuindersbungalow op een grote lap grond te kopen aan de rand van het dorp. De bungalow moest worden gesloopt en er zou een heel nieuw huis voor in de plaats komen. Dit huis is afgelopen zomer opgeleverd en mijn moeder heeft het hele proces nauwkeurig gevolgd. Zij ging regelmatig zelf kijken met haar elektrische rolstoel, wat echt een uitdaging is! Zij vond het prachtig als wij foto’s lieten zien van de binnenkant en van alle aankopen voor de nieuwe woning.

Helaas laat haar gezondheid haar het laatste half jaar in de steek. Een opeenstapeling van tegenslagen heeft ervoor gezorgd dat zij ineens heel hard achteruit gaat. Zonder de Stichting Ambulance Wens had zij geen kans meer gekregen om het nieuwe huis af te zien en ondanks dat zij niet kan praten konden wij aan haar gezicht zien dat zij het “uitje” geweldig vond. Fantastisch dat het op zo’n korte termijn zo snel geregeld kon worden. Chauffeur Hans en verpleegkundige Lianne, bedankt voor de goede zorgen!

Het was misschien maar een kleine wens, maar voor ons van hele grote betekenis! Super BEDANKT!!

Groet, Tamara

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens