op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180901-WA0002.jpg

14 september 2018

Dagje strand

Zaterdag 1 september hebben wij echt een onvergetelijke dag beleefd. Onze zus/dochter/moeder/echtgenote en vriendin Marleen wilde heel graag naar het strand, daar had ze al die mooie zomerweken al zo'n zin in! En ze wilde graag een bezoek brengen aan de paarden omdat haar dochter daar wekelijks op rijdt. Ze had al veel verhalen gehoord en foto's gezien maar even de paarden kunnen aaien! Dat wilde ze heel graag. Wij, haar twee zussen, moeder, dochter, echtgenoot en vriendin wilden dit graag mogelijk maken voor haar maar we wisten niet goed hoe we het moesten organiseren omdat Marleen door haar voortschreidende ziekte heel snel vermoeid is.....Totdat de wijkverzorgende met de tip kwam om contact op te nemen met Stichting Ambulance Wens. Op heel korte termijn kon toen de wens van Marleen worden vervuld. Zaterdag kwam de ambulance met vrijwilligers Ad en Karin. Twee fantastische mensen die Marleen op professionele wijze de hele dag in de watten hebben gelegd. En ze hebben ons als familie ontzorgd. Dit was zo fijn want we konden deze dag genieten met onze Marleen zonder ons zorgen te hoeven maken. Op het Zandvoortse strand hebben we gewandeld met Marleen die door Ad en Karin van de brancard in de strandrolstoel was gedragen. Marleen kon zelfs even heerlijk met haar voeten het koele zeewater voelen. Ook hebben we gezamenlijk gelunched in een strandpaviljoen. Daarrna weer in de ambulance richting weilanden waar Marleen kon knuffelen met de twee paarden. Vervolgens naar huis.....uitgeput maar zo blij dit te hebben mogen meemaken. Wat een prachtcadeau. Bedankt Stichting Ambulance Wens, bedankt superkanjers Ad en Karin! Bep, Marleen, Loran, Anja, Yvonne, Anastasia en Joke.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens