op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180908-WA0007.jpg

14 september 2018

Het zien van de nachtwacht

Goedemorgen mensen van Ambulancewens,

Twee weken geleden had ik nog niet van uw stichting gehoord totdat een verpleegkundige, die mijn terminale vrouw behandeld, mij erop attend maakte van uw werk. Na het bezoeken van uw website zag ik wat voor een mooi werk jullie doen en hoeveel mensen jullie nog blij kunnen maken met het vervullen van een wens in de laatste fase van hun leven! Ik besloot om ook een grote wens van mijn vrouw, Marie-José, aan te melden. Haar wens was nog een keer een bezoek aan het rijksmuseum en in het bijzonder het zien van de nachtwacht.

Afgelopen zaterdag heeft stichting ambulancewens de wens van Marie-José op een fantastische manier in vervulling laten gaan!

Rond twee uur reed de ambulance voor en maakte we kennis met verpleegkundige Ursula en chauffeur Ed (oeh ah ed de goeij). Na het in ontvangst nemen van mascotte 'Mario' en een kopje koffie zijn we rustig richting Amsterdam gereden. Daar werden we om vijf uur opgewacht door een medewerker van het Rijksmuseum. Deze begeleide ons naar binnen waar we kennis maakte met Hugo, de gids. Wat een prachtige ervaring was het toen Ed en Ursula Marie de eregalerij binnen reden. Helemaal alleen met de Nachtwacht en een perfecte uitleg over de geschiedenis van de schilderijen. Na ruim een uur genieten hebben we onze dank uitgesproken voor ons unieke ontvangst door het Rijksmuseum en zijn we weer huiswaarts gereden. Onderweg hebben we in Utrecht nog met z'n vieren een hapje gegeten.

Rond 8 uur waren we weer thuis, nog steeds nagenieten van deze mooie dag.

Bij deze willen we uw stichting en met name Ursula en Ed hartelijk voor dit onvergetelijke moment!

Met vriendelijke groet,

Marie-José & Paul

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens