op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20180910_115802.jpg

14 september 2018

Dagje naar zee

Lieve medewerkers van Stichting Ambulance Wens,

Graag willen we jullie nog hartelijk bedanken voor de heerlijke dag die jullie mijn moeder en ons bezorgd hebben. 's Morgens om half tien kwam de ambulance met Frans en Marja al in Zoetermeer voorrijden. We waren er klaar voor! Mijn zus Joke en ik stapten bij mijn moeder in de ambulance en kleindochter Marloes volgde in haar auto. Allereerst gingen we de voor mijn moeder belangrijke plekken in Den Haag opzoeken. Veel sweet memories! Daarna op naar Scheveningen om haar grootste wens:" nog 1 x de wind door mijn haren te voelen en de zee te zien" te vervullen. En dat is helemaal gelukt! Frans stuurde de ambulance pal langs het strand en bleef ons trouw volgen toen we even gingen flaneren over de boulevard. Na de Pier bezocht te hebben werd het tijd voor een heerlijke lunch op het terras van een strandtent. We eindigden onze tour met een schitterend uitzicht over de zee vanaf de 8ste verdieping van een gebouw. Moe, maar heel voldaan gaf mijn moeder aan dat het voor haar tijd werd om naar huis te gaan. Dankzij de lieve en enthousiaste aandacht van Frans en Marja is het een dag met een gouden randje voor ons allemaal geworden. Heel veel dank dat jullie dit op zo'n korte termijn voor ons hebben gerealiseerd!!!!!

Hartelijke groet,

Sonja de Jonge

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens