op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0111.JPG.jpg

2 september 2018

Wat een dag!

Stichting Ambulancewens heeft voor mijn broer Henk een droomwens vervuld. Henk, een oude zeeman op de grote vaart, wilde graag nog eens een rondvaart maken door zijn voormalig werkgebied, de haven van Rotterdam. Die wens is meer dan uitgekomen.

De dag begon met een ritje in de ambulance van Hoorn naar Rotterdam, onder begeleiding van een verpleegkundige en chauffeur. Henk is ernstig ziek en afhankelijk van liggend vervoer voor zo’n lange reis. Mede door de deskundige en liefdevolle ondersteuning van deze twee vrijwilligers van stichting wensambulance is deze dag geworden zoals hij had gehoopt.

In Rotterdam stonden twee rondvaarten op het programma. Door Spido werden we gastvrij ontvangen en kregen we een mooie plek op de rondvaartboot. Met een lekker stuk appeltaart was deze rondvaart een aangenaam begin van de dag en een mooie opmaat voor wat nog komen zou. De taart kreeg een kers met de tweede rondvaart in het water van de Europoort. Door de tomeloze inzet van de ‘wensplanner’ van stichting wensambulance en bemiddeling van een medewerker van Opslagbedrijf Vopak werd de KRVE (Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht) bereid gevonden om Henk, vrienden en familie, mee op sleeptouw te nemen door de Europoort. Wij wisten niet wat een roeier was, we zullen het nu echter nooit meer vergeten. Henk heeft twee uur lang door het werkgebied van zijn ‘zeevaart loopbaan’ gevaren met de hand op de stuurknuppel. De klik die Henk had met deze zeevaartcollega was voor ons, familie en vrienden, geweldig om te zien. Als het aan Henk en roeier-collega had gelegen hadden we daar nu nog rondgevaren.

Al met al een geweldige dag voor mijn broer en voor ons. Henk is, net als wij, enorm geraakt door de inzet en betrokkenheid van alle mensen die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Namens Henk daarom een hele diepe buiging en een dank recht uit ons hart.

Yvonne de Boer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens