op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1.JPG.jpg

31 augustus 2018

Aan alles was gedacht

Beste stichting ambulance wens,

Namens mijn moeder en ons hele gezin wil ik graag onze ervaring van afgelopen woensdag 22 augustus delen.

Wij hebben als gezin en met onze beste vrienden mogen genieten op Texel, ons eiland. Aan alles was gedacht, niets was teveel. Wat een lieve vrijwilligers: Patrick en Ineke. Weten wanneer ze nodig waren maar ook op de achtergrond.

Om 10.00 kwamen de vrijwilligers van de stichting mijn moeder in het Meander mc ophalen. Meteen een goed gevoel bij chauffeur Patrick en verpleegkundige Ineke. Op naar Texel!!!! De reis richting Den Helder verloopt voorspoedig en we kunnen meteen de boot op. Eenmaal op Texel rijden we in rustig tempo naar strandpaviljoen 9. Het strand waar mijn ouders 33 jaar geleden verloofd zijn. Een ruime plek op het terras was gereserveerd waardoor we met heerlijk uitzicht op het strand en de zee hebben kunnen lunchen. Chauffeur Patrick stelt vervolgens voor om nog even naar de zee te gaan. Hoe dan? Vraagt mijn moeder zich af.. In een rolstoel is niet meer mogelijk. Patrick oppert om Mama met brancard en al naar de zee te brengen. Met 6 man sterk lukt dit uiteindelijk. We beleven een heel mooi en intens moment met het gezin en beste vrienden.

Via de bossen rijden we vervolgens naar het noorden van het eiland, naar de vuurtoren. Verpleegkundige Ineke weet van een eerder bezoek hoe we zo dichtbij mogelijk kunnen komen en wat levert dit een mooi uitzicht op! We genieten volop. Met een lach en een traan. En met een lekker Texels juttertje in ons hand. We maken via de oostkant van Texel, via de oude haven van Oudeschild het rondje compleet en nemen de boot terug naar het vaste land.

Terug richting Amersfoort, maar niet zonder tussenstop in Amstelveen. Sinds kort hebben Marnix en Michelle (zoon en schoondochter) hier hun eigen appartement en de wens van mijn moeder was om dit nog te zien. Wat super dat ook dit nog mogelijk was! Om 21:30 arriveerden we weer veilig in het Meander in Amersfoort, en hebben we nog kort terug geblikt op de mooiste dag uit ons leven.

Stichting Ambulance Wens onwijs bedankt voor deze onvergetelijke dag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens