op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_4721_2.JPG.jpg

13 augustus 2018

Verjaardag vieren in Beekbergen

4 augustus 2018

Zaterdag 4/8 om 10 uur stond de ambulance bij ons in Tiel voor de deur om ons naar het Jan Boshuis in de bossen van Beekbergen te brengen. De reis er naar toe verliep geweldig en wat een mooi huis staat daar. Helemaal aangepast voor mensen die alleen nog maar op bed kunnen liggen. Nadat wij ons geïnstalleerd hadden, zijn de chauffeur en ik (de vrouw en mantelzorger van) met de ambulance boodschappen gaan doen in Beekbergen, wat een bekijks. Na de lunch en een heerlijk rustige middag, zijn we 's avonds gaan eten bij een restaurant in de omgeving. Mijn man Dirk heeft genoten en zelfs wijn gedronken. Zondag 5/8 de verjaardag van Dirk. De tuin was door de chauffeur versierd met ballonnen en een heuse slinger. Om 11 uur stonden alle kinderen en kleinkinderen klaar om opa te feliciteren, geweldig wat een feestje. Met onze 3 dochters boodschappen gehaald voor de lunch en de bbq. Na de lunch met de kids en kleinkids naar een zwembad in Loenen zodat opa even kon slapen. De bbq was super gezellig en heerlijk rommelig, in totaal waren we met 17 man. De rust keerde weer om 21oo uur. Maandag 6/8 na het ontbijt alles opgeruimd en na de koffie de ambulance weer ingeladen, Dirk weer op de brancard en we konden op weg. Voor onderweg een lunch gepland bij Restaurant Campman in Renkum. Toen wij aankwamen kregen wij de lunch aangeboden door het restaurant, wat een enorm leuk gebaar. Eenmaal weer thuis konden wij terugkijken op een super gezellig en mooi weekend. Heel veel herinneringen zijn weer geboren en blijven altijd hangen. Voor de vrijwilligers een dikke pluim en een groot DANK JE WEL. Dirk en Susanna Dijkstra uit Tiel.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens