op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
E72E8484467D4F62A9BA2609EAA4DC46.jpg

31 juli 2018

Haar laatste wens

23 juli 2018.

Klokslag 9.00 uur stond de ambulance voor de deur om HAAR LAATSTE WENS In vervulling te laten gaan. Op weg naar de Camping Weserbergland in Duitsland. Het waren belastende dagen maar ook ontzettend mooie dagen. Aangekomen op de camping werd er door de camping houder de Fam Reus alles in het werk gesteld om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de overnachting in het Waldhotel Humboldt viel goed in de smaak, al gaf de bereikbaarheid wel wat problemen . Ans heeft er met volle teugen van genoten en ze komt er voor zover ze nog kan praten niet over uit gepraat. Ook haar beer is een onafscheidelijke makker geworden. Het afscheid was zwaar en erg emotioneel. Wij willen de organisatie AMBULANCE WENS heel heel hartelijke dank zeggen en niet te vergeten onze fantastische chauffeur Frans en medisch begeleider Kees voor hun zorg over Ans en het feit dat hun niets teveel was. Een week later was niet meer mogelijk geweest want Ans gaat snel achteruit.

Met Vriendelijke groeten

Ans en Paul Verweikj

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens