op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_3028.jpg

27 juli 2018

Op naar de fietsenzaak

Op 17 juli kon, geheel onverwachts, mijn moeders laatste wens in vervulling gaan. Voordat ze ons zou verlaten, wilde ze nog heel graag de nieuwe fietsenzaak van één van haar dochters zien. Na anderhalf jaar strijd, pijn en verdriet (met zicht op nog een aantal jaren samenzijn) hoorden we plotseling op 5 juli dat mijn moeders (62) strijd tegen borstkanker vergeefs bleek. De emotionele klap was enorm. Na drie maanden weg te zijn geweest kwam ma weer thuis om haar laatste dagen door te brengen. Ze kreeg hele fijne 24-uurs verpleging via BQR-Zorg (Vlagtwedde). Elsje Kamminga, één van de zelfstandig verpleegkundigen van BQR-Zorg, heeft contact opgenomen met de Stichting Ambulancewens, om mijn moeders allerlaatste wens in vervulling te laten gaan. Dezelfde dag nog (!!!) kon mijn moeder op pad. Er waren twee vrijwilligers, chauffeur Frank en een verpleegster Desiree van de stichting, die bereid waren een “spoedgeval” aan te nemen. Zij kwamen uit de regio Rotterdam en zijn helemaal naar Drenthe gereden hiervoor. Ongelofelijk. Wat bijzonder! Ik heb mijn moeder het afgelopen jaar niet zo gelukkig gezien als op die bewuste 17 juli. Ze straalde van oor tot oor, zelfs de drie dagen erna nog. Ze heeft zelfs zo’n oppepper gekregen dat ze na een maand alleen maar wassen weer eens “gewoon” onder de douche kon. Mijn moeder zei: “Ik voel me beter.” Natuurlijk werd ze niet beter, maar het staat vast dat deze bijzondere dag nog een poosje heeft doorgewerkt. De Stichting Ambulancewens is niet alleen een parel van een organisatie voor de terminaal zieken. Ook wij, de nabestaanden, hebben intens van deze dag genoten. We zullen deze dag opslaan als dierbare herinnering. Dat is wat deze stichting doet: onvergetelijke en kostbare herinneringen maken. Wij willen verpleegster Elsje, chauffeur Frank, verpleegster Desiree en de stichting bedanken voor mogelijk maken van mijn moeders laatste wens. Lieve groeten van,

Wim Elise

en Joost Nicole

en Herman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens