op dit moment 19304 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0092.jpg

20 juli 2018

Toch mee kon naar de onthulling

Beste mensen van de stichting Ambulancewens,

Ten eerste willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie dag die mijn moeder door jullie medewerking heeft gehad.

Vorig jaar oktober is mijn vader overleden en volgens een oud joods gebruik wordt er dan binnen een jaar na het overlijden een grafsteen op het graf geplaatst. Aangezien onze dochter, een van de vijf kleinkinderen, in Israël woont, hadden wij het in juli gepland omdat we nu allemaal in Nederland zijn en we er zo allemaal bij kunnen zijn.

Afgelopen woensdag werd mijn moeder wakker en ze had zo'n pijn in haar been dat ze er bijna niet op kon staan, en helemaal niet lopen. Zij is dezelfde dag nog opgenomen in het ziekenhuis en wij hebben een rolstoel geleend zodat zij toch mee kon naar de onthulling. Alhoewel het zitten heel pijnlijk was dachten wij dat we haar zo wel mee konden nemen.

Totdat een kennis van ons, die in het ziekenhuis werkt, mij wees op de Stichting Ambulancewens. Ik heb meteen gebeld en ingesproken en binnen vijf minuten werd ik al teruggebeld. Er werd mij verteld dat ik het formulier op de website moest invullen, dat heb ik gedaan, en binnen een uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat alles was geregeld. Ik zei nog dat het al voor zondag was (het was toen vrijdagmiddag 16.00 uur) maar dat begrepen ze en ze zeiden nogmaals dat alles geregeld was.

Vanochtend was de ambulance lekker vroeg in het ziekenhuis en daardoor dus ook goed op tijd op de begraafplaats. We moesten naar verschillende locaties op de begraafplaats maar dat vonden Kees en Diane helemaal niet erg. Ook toen m'n moeder nog naar de wc moest werd ze netjes geholpen. We zijn, toen alles was afgelopen, weer netjes naar het ziekenhuis gebracht en m'n moeder was helemaal tevreden. Onze hele familie wil jullie alsnog heel erg bedanken voor alle goede zorgen!

Hartelijke groet,

Namens m'n moeder Ina Groenteman-Rosenthal en m'n broer Maurice Groenteman Nicole Sanders-Groenteman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens