op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180702-WA0001.jpg

9 juli 2018

Hoe leuk is dit!

Mijn zus Toos had als wens om nog één keer naar Zandvoort te gaan, naar de boulevard en daar een visje bij de kar te eten. Dit deed ze dikwijls. Met onze moeder, als onderdeel van een dagje uit in Zandvoort. Met onze lieve vrijwilligers Frans en Marriët zijn wij, zussen Yvonne en Francien, naar Zandvoort gereden, alwaar allereerst een kop koffie werd genuttigd bij de strandtent Havana. Vriendelijke medewerkers maakten het mogelijk dat Toos met brancard en al in de schaduw werd gezet met het zicht op de zee. Het maakte toen al wel emoties los, maar hoe leuk is dit! Daarna hebben we op de boulevard bij de vismarkt genoten van een visje eten. Wat zat alles mee, heerlijk weer en een lekker visje. Daarna lopend met brancard over de boulevard naar de Kerkstraat in Zandvoort, op verzoek van Toos. De ambulance stapvoets achter ons, liepen we daar door de misschien wel bekendste en drukste straat van Zandvoort. Op het moment dat Toos de aandacht vestigde op een broek die ze zag, werden we aangesproken door de eigenaar van café Rabbel. Hij nodigde ons gezelschap uit voor een drankje op hun terras. Zo ontzettend aardig en lief, we hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Heerlijk onder de luifel genoten met elkaar. Tenslotte zijn we met de ambulance nog naar 2 adressen geweest waar ons gezin lange tijd heeft gewoond. Telkens werd Toos uit de ambulance gehaald door Marriët en Frans, niets was ze te gek. Wat een bijzondere dag, moe maar vol met mooie herinneringen in ons hoofd besloten we de dag in de Hospice Bardo te Hoofddorp. We kunnen de Ambulance Wens Stichting en zijn vrijwilligers niet genoeg bedanken voor deze prachtige dag! Ontelbare keren hebben we de foto's die zijn gemaakt weer bekeken. DANK!

Namens Toos van Norde, Zussen Yvonne en Francien

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens