op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSCN0057.JPG.jpg

30 april 2018

Onvergetelijk mooie dag

Mijn vrouw en ik hebben een onvergetelijk mooie dag gehad gisteren. Om 11.00 uur werden we opgehaald door een speciale ambulance. De 2 vrijwilligers: Kees Batenburg en Mariëtte Schmitz van Stichting Ambulance Wens zijn echt hele lieve en zeer bekwame mensen die alles doen om het je helemaal naar je zin te maken.

We kwamen aan bij het Kröller Muller museum en werden daar opgewacht door Herbert v.d. Lugt die ons deze dag als gids door het museum heen begeleidde. Herbert vertelde heel veel over diverse schilderijen en Ben en hij konden zo nu en dan lekker sparren over diverse soorten techniek. Kees en Mariëtte liepen ook mee en zorgden er voor dat Ben zo comfortabel mogelijk door het museum vervoerd werd.

We hadden echt schitterend weer en gingen naar de beeldentuin. Dat was ook prachtig om te zien. We kregen een lunch aangeboden van het museum en daar hebben we erg van genoten terwijl we in het zonnetje zaten. Daarna hebben we ook nog weer enkele schilderijen binnen bewonderd.

Wij willen Stichting Ambulance Wens (en dan vooral de 2 vrijwilligers) heel erg bedanken voor het vervoer van deze onvergetelijke dag en natuurlijk ook Het Kröller Muller museum (en dan speciaal onze gids Herbert) die ons de entree en de lunch gegeven hebben.

Op de terugreis hebben we nog genoten van een heerlijk soft-ijs van Kees en Mariëtte. Dit was echt een super geweldige dag die dankzij deze Stichting de wensen mogelijk maakt.

Ben en Ans Gilissen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens