op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.2.jpg

9 april 2018

Een prachtige en onvergetelijke dag,

Zaterdag 17 februari hebben wij, met mijn lieve vrouw, onze geweldige (schoon)moeder en super oma Wil Reimerink, een prachtig uitje mogen maken naar Burgers Zoo in Arnhem. De Mangrove was nog niet gezien en ze wilde graag nog met ons een gezellig dagje uit. ’s Morgens kwam de ambulance voorrijden met Kees en Judith. Wat een lieve en zorgzame mensen en wat hebben we met z’n allen genoten van deze dag. Het zonnetje scheen en Wil had op dat moment een redelijk goede periode. Hierdoor konden we de dierentuin rondcrossen met de rolstoel in plaats van op de brancard. Maandag 19 maart is mijn lieve vrouw, onze (schoon)moeder en oma overleden. Eén van haar wensen was dat er een collecte zou komen voor de Stichting Ambulancewens. Op 26 maart, bij de crematieplechtigheid, hebben wij een collectebus neergezet en het mooie bedrag van € 298,95 opgehaald voor de Stichting. Ook is er een aantal mensen geweest dat toegezegd heeft rechtstreeks naar de Stichting geld over te maken. Namens het hele gezin willen wij jullie bedanken voor deze hele mooie dag. Mijn moeder en wij hebben er intens van genoten. Wij hopen dat jullie nog heel lang de mogelijkheid krijgen om voor meer mensen zo’n onvergetelijke dag te organiseren.

Dankjewel Joop, Nanne, Eric, Yvon, Rob & Nynke

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens