op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.jpg

27 maart 2018

Was het een warm bad

Goeiemorgen ,het is ingedaald..hier een verslagje:

De aankomst van de ambulance met 2 lieve mensen en 'n ambulancebeertje was al een mooi begin van een spannende reis. Voor mij kreeg de ambulance voor het eerst sinds maanden een positieve betekenis... Het was veel geregel om de reis rond te krijgen ,maar ongeruste mails werden altijd snel beantwoord ,dat gaf rust en vertrouwen. Mijn moeder en ik konden het nauwelijks geloven dat het echt waarheid werd, haar allerliefste (onhaalbare) wens , "afscheid nemen van vrienden in Portugal",werd werkelijkheid ! Door de veiligheid en betrokkenheid van een verpleegkundige konden we beiden wat ontspannen. Mijn moeder genoot 200% van het weerzien met alle vrienden ,bekenden en personeel van het hotel ,waar ze 17 jaar overwinterde. Voor haar was het een warm bad ,oplaadpunt en Joke (verpleegkundige) en ik werden vanzelf meegetrokken hierin. Wat een bijzondere (emotionele) dagen, we wisselden elkaar af met de "wacht"houden bij middagdutjes en namen alle indrukken samen door.....genietend van het uitzicht op zee. 's Nachts weer veilig teruggebracht door de ambulance ,naar Intermezzo ,waar we weer warm onthaald werden door de verpleegkundige Dennis. Nu suddert mijn moeder al een week na en hopelijk gaat die grijns ook niet meer van haar gezicht ! Dank jullie wel ,dat jullie dit mede mogelijk hebben gemaakt...dit is zoveel waard voor ons beiden , een mooie reis om op terug te kijken.

Vriendelijke groeten ,

Diny de Lange & Hilly van Hassent

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens