op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1.1.jpeg

27 maart 2018

Samen met haar kleinzoon

Woensdag 21 maart ging de wens van mijn moeder in vervulling. Samen met haar kleinzoon naar een thuiswedstrijd van Feijenoord. Op de afgesproken tijd kwam de ambulance voorrijden en maakten we kennis met Bianca & Ronald. Daarna was het tijd om richting de Kuip te gaan. Oma, dochter en kleinzoon met de ambulance, wat een avontuur! Vanuit de Stichting zijn wij in contact gebracht met de afdeling Bijzonder Wensen bij Feijenoord. Wij hadden de eer te gast te zijn in een Business Unit, met prachtig uitzicht over het veld. Het was een meer dan geslaagde middag/avond. Niet alleen vanwege de winst van Feijenoord (4-0). Maar ook door de fantastische vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens, wat een ontzettend lieve en zorgzame mensen. Zij hadden alle aandacht voor mijn moeder. Hartelijk dank voor jullie hulp, organisatie en geweldige zorg. Mede dankzij jullie heeft niet alleen haar kleinzoon een prachtige en blijvende herinnering aan zijn oma. Ook de rest van de familie heeft iets moois gekregen om aan terug te denken. Mijn moeder heeft ooit geld ingezameld voor de Stichting door het organiseren van een Bridgedrive. Helaas kan zij dat vanwege haar gezondheid niet meer. Toch heeft zij op haar manier een inzameling weten te organiseren en kan zij opnieuw een mooie donatie doen aan jullie Stichting. Wij hopen dat jullie nog lang mogen doorgaan met dit mooie werk!

Met hartelijke groet,

Ingrid Stakenburg & familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens