op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
WP_20180203_17_58_16_Rich.jpg

16 februari 2018

Het is bijzonder

Lieve mensen van de ambulancewens.

Wat hebben we een fijne dag gehad gisteren 3 februari. Een dag waarop alles klopte, een dag met een gouden randje die we als dierbare herinnering opbergen. Om 11.00 uur worden we opgehaald in Nijmegen voor de tocht naar Katwijk: de voorstelling van De soldaat van Oranje. Die wilde Gerda Kok nog zo graag zien. De 2 vrijwilligers van de ambulance verdienen niets dam lof, wat een lieve mensen. Niets is hen teveel. In Katwijk worden we gastvrij onthaald bij de hangar. Ook hier zoveel behulpzaamheid zodat Gerda zich echt de koningin voelt. Als kers op de taart komen de 2 hoofdrolspelers na de voorstelling in de foyer om kennis te maken met Gerda en de vrijwilligers. Eva van der Post speelt de rol van Charlotte en is de dochter van een goede vriendin van mij. Zij heeft de hele crew van Soldaat van Oranje ingelicht over onze komst. Het is bijzonder. Ik ben ontroerd door alles wat er plaats vindt en ben dankbaar dat we dit voor Gerda hebben kunnen doen. Op weg naar huis zegt ze: hier heb ik lang naar uitgekeken en nu is het al voorbij. Maar ik heb een hele mooie herinnering aan deze dag. Daar doen we het voor. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

Carolien Kersten

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens