op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2a.10.jpg

23 januari 2018

Geweldig dat mensen dit spontaan voor ons deden.

Wat een fantastische mensen hebben wij dit weekend ontmoet. Vorige week vrijdag kreeg Anneke via Jeanette van de verpleging bij het Meander MC het aanbod om mee te gaan met Stichting Ambulance Wens. Deze vrijwilligers organisatie doet alles voor terminale patiënten. Anneke wilde graag nog 1 keer naar Terschelling. Binnen 1 dag was alles geregeld en de ambulance met Leo en Desiree stond op zaterdag 12:00 klaar bij het MMC om de boot van 15:00 te halen. Op ms Friesland stond de rolstoel al klaar en werd ze door een steward naar 2 gereserveerde plaatsen gebracht. De Walvis op Terschelling was met vakantie dus werd het De Loods. Geen enkel probleem om de brancard aan een tafel te zetten en een speciale bouillon voor Anneke te maken. Bij het afrekenen hoefde ik de drankjes niet te betalen. De overnachting in de Horper Wielen werd zo comfortabel mogelijk ondersteund door Desiree. Ook hier bij vertrek geen drankjes te betalen. De rondrit op het eiland was fantastisch. Bij de Wierschuur nabij Oosterend werd de ambulance geparkeerd en Anneke had in de stralende zon een fantastisch uitzicht over het wad. Vandaar naar het Heartbreak Hotel. Een elektrische strandstoel geregeld en daarmee kon ze lekker rijden over het strand. Daarna speciale smoothie genuttigd en weer over het strand. Anneke genoot met volle teugen. Via Oosterend en Hoorn naar de koffiemolen bij Formerum. Ook hier geen enkel punt om de brancard binnen te zetten. Iedereen een cranberry gebakje en Anneke een lekkere cappuccino. Van Formerum naar West voor het Groene Strand. Anneke lag lekker van het weidse uitzicht te genieten toen er een terreinwagen stopte, of we geen zin hadden in een ritje over het strand. Er werden snel twee 4WD's geregeld want het strand is "niet alleen om te kijken maar ook om over te rijden". Wij samen met Douwe en Iris in 1 auto en Leo en Desiree bij Dimitri in de andere. Over het Groene Strand naar de Noordsvaarder, langs West aan Zee, Midsland, Formerum en een stop bij het drenkelingenhuisje. Na de foto sessie richting Amelander Gat en weer terug naar West aan Zee. Via de Longway naar Doodemanskisten, de Brandaris en weer terug naar de ambulance. Geweldig dat mensen dit spontaan voor ons deden. Op de boot weer een speciale behandeling inclusief wat gratis drankjes. Na een goede overvaart en terugreis was Anneke om 21:30 weer terug in het MMC. Onze dankbaarheid is met geen pen te beschrijven, zoveel lieve geweldige mensen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens