op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20180110_150857.jpg

14 januari 2018

Wat was dit een ontzettend mooie dag!

Lieve mensen van stichting ambulance wens,

Vandaag is er in hele korte tijd een hele mooie wens voor onze vader in vervulling gegaan. Afgelopen maandag te horen gekregen dat hij uitbehandeld is en dat hij een korte levensverwachting heeft. Met de dag zien wij hem drastisch achteruit gaan. Hij sprak vanaf maandag uit dat hij graag zijn schoonouders nog 1x zou willen zien. Wij hadden met de familie bekeken naar de mogelijkheden om dit te kunnen realiseren. Aangezien het voor onze opa niet mogelijk was om zittend vervoerd te worden viel de optie af om hem met een rolstoeltaxi bij onze vader te brengen. Als wij onze vader met een ambulance naar zijn schoonouders zouden brengen zou dit betekenen dat hij daar hoogstwaarschijnlijk alleen voor de deur zou kunnen staan en opa en oma vanuit de kamer naar elkaar konden zwaaien. Dit was uiteraard ook niet hoe wij het het liefst zagen. We hebben vervolgens met de verpleging hierover gesproken. Daarop ook aangegeven dat we aan jullie stichting hebben gedacht nadat zij ook jullie stichting naar voren brachten. Na 2 zinnen gezegd te hebben heeft Claudia van het St. Anthonius Ziekenhuis te Nieuwegein contact met jullie gelegd en een spoedwens ingediend. En toen ging het snel. Binnen een uur kregen we al bericht dat het geregeld kon worden en wel vandaag nog. Rond 14.00 uur zouden opa en oma opgehaald worden en naar onze vader gebracht worden. Vanuit de afdeling van het ziekenhuis werd een grotere kamer geregeld zodat ze voldoende ruimte hebben. En toen was daar rond 15.00 uur het moment. Wat was dit een ontzettend mooie dag! Wij willen jullie dan ook heel erg bedanken dat jullie aan deze wens hebben meegewerkt om dit mogelijk te maken. In de bijlage een foto van het moment.

Nogmaals heel erg bedankt!!

Veel liefs Maren en Welmer (Dochter en zoon van Martien de Wijs)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens