op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.221.jpg

17 augustus 2017

Moeder genoot hier erg van

Moeder is in de laatste fase van haar leven gekomen en ligt in een hospice. Maar wat wilde ze graag nog één keer terug naar de bollenstreek waar ze geboren en getogen was en nog één keer een visje eten bij Simonis in Scheveningen.

Via het hospice werd de Stichting Ambulance Wens ingeschakeld en zo kon het dat we zondag 13 augustus werden opgehaald door Ans en Frans om met de ambulance op pad te gaan. Eerst naar Noordwijk, waar de praalwagens van het bloemencorso stonden opgesteld. Moeder genoot hier erg van.

De twee huizen in Noordwijk en Sassenheim die we bezochten hadden de tand des tijds niet doorstaan en waren vervangen, maar het water voor het tweede huis riep meteen herinneringen op, van de winter in de dertiger jaren dat haar jonge zusje onder het ijs was geschoten.

De ambulance reed daarna door naar Simonis op de Visafslagweg in Scheveningen waar we uiterst vriendelijk werden ontvangen door het personeel. Geen moeite was de staf van het restaurant te veel om het moeder naar haar zin te maken en ze genoot er zichtbaar van.

Na nog een rondje over de boulevard te hebben gereden, gingen we terug naar het hospice waar ze meteen in slaap viel in haar stoel. Dankbaar dat deze laatste wensen in haar leven nog vervuld konden worden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens