op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20170812_161425.jpg

15 augustus 2017

Overal is de tijd voor genomen

Bij mijn moeder is in juni botkanker geconstateerd. Sindsdien was het niet meer mogelijk om nog iets te ondernemen. Haar wens was om nog één keer ergens te genieten bij een horeca-accommodatie en van een uitstapje met de auto.

Hiertoe heb ik contact opgenomen met Stichting Ambulance Wens.

Negen jaar geleden hebben mijn ouders hun 40 jarige huwelijksfeest gevierd op een mooie locatie aan het water in Zwartsluis. Volgend jaar zou naar alle waarschijnlijkheid ook hier hun 50e worden gevierd. Helaas is dat ze niet gegund. Deze locatie is voor mijn moeder een bijzondere plaats geworden, welke geregeld nog door mijn ouders werd bezocht.

Op 12 augustus was het dan zover. Door vrijwilligers Pim en Mirjam, werd moeder in Zwolle opgehaald met de ambulance van de stichting, om te vertrekken naar Zwartsluis.

Op locatie volgde een fijn samenzijn en een uitstapje op de brancard naar buiten. Aansluitend hebben we een rondrit gemaakt door natuurgebied de weerribben. Bij terugkomst in het restaurant stond de tafel gedekt en hebben we met elkaar genoten van het diner. Op de terugweg was de voldoening van moeder af te lezen. Wat een geweldige dag!

Van vertrek tot terugkomst thuis is alles in alle rust verlopen, overal is de tijd voor genomen door deze fantastische en professionele vrijwilligers. Nogmaals onze dank voor deze onvergetelijke dag.

Met vriendelijke groet,

Ido van Eijk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens