op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
dsc_7613.jpg.jpg

9 augustus 2017

Een onvergetelijke en fantastische dag!!

Wat een mooie, fantastische en dankbare dag heeft onze moeder gehad dankzij de stichting Ambulance wens Nederland. Vrijdag 21 juli de wens ingediend en de dag erna konden we al met haar op pad. ‘s Morgens op 10.00 uur werden we in de Vliedberg opgehaald door 2 fantastische vrijwilligsters Wietske en Marian. Daarna begon de rit naar Goedereede, waar ze in het nieuwe huis van dochter Tjeerda is wezen kijken, een kop koffie gedronken met wat lekkers erbij en vanaf daar kon de reis verder richting de Brouwersdam, daar hebben we prachtige foto’s gemaakt met en van elkaar, die ons zo dierbaar zijn nu. Vanaf daar richting Renesse waar we heerlijk een ijsje hebben gegeten, toen kleinzoon Ricardo uitgezwaaid die helaas middagdienst had en richting zijn werk vertrok. Vanuit Renesse (waar ma nog een doosje bonbons kreeg van de ijsmeneer omdat hij het zo fantastisch vond wat de stichting voor deze mensen doet… ze een geweldige dag bezorgen) zetten we onze reis voort naar de boulevard van Vlissingen, was echt gezellig daar, lekker wezen lunchen met zijn allen. Ma die al niet zoveel meer at heeft hier heerlijk aan de vissoep, zalm en toast gezeten. Midden in het centrum was er kermis dus hop na de lunch ma en tante Pia (haar lieve zus die met ons mee was) ff rusten in de ambulance en de rest ging de kermis op. Na ongeveer een uurtje zijn we terug naar de ambulance gegaan, kleinzoon Milan en kleinzoon Thomas vol trots met hun gewonnen beer richting ma om deze aan haar te geven… wat was ze er blij mee. Vanuit Vlissingen zijn we via de Zeelandbrug over het eiland richting de vissershaven van Stellendam gereden, helaas regende het en zijn we de auto niet uit geweest. Vanaf daar weer terug naar Ouddorp richting de Vliedberg. Moe maar allemaal zo ontzettend voldaan en dankbaar…. dankbaar dat we deze dag mochten beleven met ma. Wat heeft ze genoten van deze mooie dag met haar dierbaren om haar heen. Dagen erna zat ze nog vol met verhalen die ze moest vertellen tegen de verzorging. Onze lieve ma ze had dit zo verdiend, zelf is ze zo ernstig ziek en daarbij maakt ze (en wij) een hele heftige periode mee omdat haar man (onze vader) afgelopen 10 juni is overleden. 22 juli deze prachtig mooie dag gehad en 1 augustus is onze lieve moeder helaas overleden.

Stichting ambulancedienst Nederland en in het speciaal Wietske en Marian, wat een top meiden zijn jullie, niks was te veel, alles kon en deden jullie voor ma. Wat heeft ze van deze dag genoten. Wat een ontzettend mooi werk doen jullie. Diep respect. Dit was een dag om nooit meer te vergeten!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens