op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mama_arcen.jpg.jpg

5 augustus 2017

Enorm genoten van ons laatste gezamenlijke tripje

Zaterdag 29 juli zijn we met onze mama naar de Kasteeltuinen van Arcen geweest. Het laatste jaar was voor haar niet makkelijk, het was ziekenhuis in en ziekenhuis uit en uiteindelijk was de conclusie dat ze niet meer beter zou worden. Gelukkig konden wij snel terecht in Hospice Lingehof in Bemmel waar zij haar laatste weken kon doorbrengen in een huiselijke omgeving. De verzorging daar was prima en de mensen daar waren echt lief voor haar. Zij brachten ons ook op het idee om contact op te nemen met de Stichting Ambulancewens om een laatste wens van mama in vervulling te laten gaan. Aangezien zij zelf thuis altijd in de tuin bezig was en die mooi op orde had met veel kleuren wilde ze graag naar de Kasteeltuinen in Arcen.

Wij hebben contact met jullie opgenomen en gelukkig kon alles heel snel geregeld worden. Op zaterdag 29 juli kwamen Peter en Carolien ons om 9 uur ophalen met de ambulance en vertrokken wij naar Arcen waar we om half 11 aankwamen. Het weer zat (ondanks de vooraf mindere berichten) enorm mee en we konden de jassen al snel uitdoen om aan onze tocht door de tuinen te beginnen. Na een kop koffie met vlaai namen we mama mee op de brancard door het grind van de tuinpaden. Alle tuinen werden rustig bekeken en Peter en Carolien zorgden voor een luchtige ontspannen sfeer. Halverwege de route hebben we aan het water gezeten en nog even wat gedronken. Mama was enorm aan het genieten. Ze was zelfs zo goed te pas dat ze regelmatig de benen van de brancard gooide om ze even te laten “bungelen” zoals ze zelf zo mooi kon zeggen. Nadat we de Aziatische tuinen hadden gezien en de mammoetboom kwamen we aan het eindpunt. Het was intussen half 2 en we besloten om nog even wat te lunchen. Mijn moeder at bijna niets meer maar nam toch een kop soep met wat brood die ze, tot onze verbazing, bijna in het geheel op at.

Carolien en Peter boden aan om mama nog naar andere plekken te brengen als ze dat wilde maar mama gaf aan dat het zo mooi was geweest en dat ze moe was en graag terug wilde naar Bemmel. Wij zijn daarna terug gereden naar Bemmel waar mama al snel met een grote glimlach in slaap viel.

De zondag en de maandag was ze enorm enthousiast de verhalen aan het vertellen aan iedereen die het maar wilde horen. Ze heeft enorm genoten en dat liet ze maar wat graag horen. Helaas aan het einde van de maandag verslechterde haar conditie waarna ze uiteindelijk afgelopen donderdag 3 augustus is overleden.

Namens ons allemaal nogmaals enorme dank aan Carolien en Peter voor de fijne dag. Jullie hebben mama echt een topdag bezorgd. En natuurlijk de stichting dank voor het mogelijk maken van deze dag. Fantastisch dat jullie dit kunnen verzorgen voor mensen die nog één wens hebben.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens