op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20170721-wa0003.jpg

3 augustus 2017

DAGEN VAN ONSCHATBARE WAARDE

Dankzij de Stichting Ambulance Wens is de wens van mijn man in vervulling gegaan. Ad wilde dolgraag nog een keer naar Zoutelande waar hij in zijn jeugd jarenlang met zijn ouders, zussen en broers de zomervakanties doorbracht en daarna nog jaarlijks al was het maar een dag wilde zijn. Ook wilde hij nog graag naar Vlissingen om te kunnen genieten van het uitzicht op zee en de langsvarende boten.

Op 18 juli jl. werden wij opgehaald door Ad (ook een Ad) en Jacobine die ons meteen met alle zorgzaamheid en aandacht omringden en ons naar Zoutelande hebben gebracht. In Zoutelande heeft Ad uitgebreid alles op zijn gemak kunnen zien wat hij zo graag wilde. Ad en Jacobine deden onderwijl alles om het ons naar de zin te maken, alles kon en niets was teveel. Jacobine ook veel foto's gemaakt die zij ons kort na thuiskomst per e-mail toezond, geweldig gewoon!

Vanaf Zoutelande zijn we naar een (zorg)hotel gebracht, hier hadden wij zelf een kamer voor twee nachtjes pal aan zee geboekt. Hier werden we door onze familie op getrakteerd, buitengewoon! De woensdag hebben we op de kamer doorgebracht en genoten van het prachtige uitzicht op zee, de langsvarende boten en de boulevard met alle bedrijvigheid.

Donderdagochtend werden we weer met de ambulance opgehaald voor de thuisreis, dit keer door Ed en Marianne. Weer twee toppers die meteen al aangaven dat we niet meteen naar huis hoefden, maar gerust nog naar andere plekken waar Ad nog heen wilde konden gaan. Ed en Marianne hebben deze dag voor een hele fijne thuisreis met diverse stops gezorgd en het ontbrak ons wederom werkelijk nergens aan.

Het waren dagen van onschatbare waarde waarvoor wij de Stichting Ambulance Wens oneindig dankbaar zijn! Wij hebben diep respect voor alle medewerkers.

Ad en Nel van Vulpen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens