op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2017-3-uitvaart.jpg

13 maart 2017

Dank dank dank

Goede middag, wat een geweldige organisatie is de Stichting Ambulance Wens Nederland. Vandaag heeft de stichting het mogelijk gemaakt dat mijn vrouw Angelique Schouten Toch naar de crematie van haar zo geliefde moedertje kon. Wat staat vreugde en verdriet dan toch dicht bij elkaar. Wat een verdriet om het nu moeten missen van haar moeder, maar wat een vreugde dat de Stichting Ambulance Wens dit voor haar (ons) heeft mogelijk gemaakt. In 1 woord geweldig, en dat blijkt wel aan de bijgevoegde foto. Wanneer u wil mag u deze foto plaatsen bij een berichtgeving. Nogmaals heel veel dank namens Mijn vrouw, mijzelf, broers, zusters, kinderen, en kleinkind. En dan als kers op de taart mag ze gewoon nog een wens doen, omdat een uitvaart of bruiloft niet als wens gezien worden. Ons geluk kan niet op en voelt of wij de loterij gewonnen hebben.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens