op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.67.jpg

19 februari 2017

Prachtig om te zien

Donderdag 16 februari kwam de wens van mijn oma uit. Twee hele leuke en lieve vrijwilligers kwamen haar om tien uur in de ochtend ophalen om haar een onvergetelijke dag te geven. Mario de mascotte was ook van de partij!

Onze reis ging die dag naar haar eigen huis, zodat zij afscheid kon nemen van haar woning. Vervolgens zouden we in de middag naar het huis van haar kleindochter gaan. Zij was pas verhuisd en mijn oma had dit huis nog nooit gezien.

Onderweg naar Hoogvliet hebben we eerst nog rondgereden in Rotterdam. Zoals het een echte Rotterdammer betaamd langs het Feyenoord stadion en even een blik geworpen op de trainingsvelden, helaas nog iets te vroeg voor de training.

Niets was te gek voor de vrijwilligers. Zo zijn we doorgereden naar de Wilhelminakade en zijn we langs het schip van de Aida gereden. Mijn oma was al meerdere malen met de boot op vakantie geweest en vond dit dan ook prachtig om te zien!

Langs het Luxor Theater, de Erasmusbrug, Euromast, Katendrecht en zelfs langs haar oude huis. Waar ze jaren heeft gewoond. Overal even gestopt om te kijken en overal werd de tijd voor genomen. Als ze er even uit wilde, dan was dat ook geen probleem. Eenmaal bij haarzelf thuis zat ze lekker op haar eigen plekje op de bank. Tussen de middag genoten van een heerlijke loempia speciaal.

Toen was het tijd om naar de volgende stop te gaan en daar had ze maar wat zin in! Dus op de brancard samen met Mario en op weg naar Dordrecht. Onderweg nog even gestopt op de markt waar ze altijd boodschappen deed.

Daar aangekomen lekker rustig in de stoel gezeten en het nieuwe huis van haar kleindochter goed bekeken. Ze vond het prachtig! Een mooie keuken, woonkamer, ruime tuin en ze was maar wat trots!

Aan iedere mooie dag komt een einde. Ze was na al het reizen behoorlijk moe geworden en dus gingen we terug naar de hospice.

Wij willen Ed en Sanne heel erg bedanken! Zij hebben deze dag zeer speciaal gemaakt voor ons allemaal.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens