op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
16521904_1419658018068661_992489808_n.jpg

8 februari 2017

"Oooh, orchideeën!"

Vorige week zaterdag 28 januari was mijn moeder zeer verrast toen ambulancewens-verplegers Rob en Erica ineens in de kamer stonden om haar op te halen. Waarheen dan? - Wacht maar af, dat blijft nog een verrassing! Mijn dochter en ik mochten gezellig bij mijn moeder achter in de discolance (vanwege de superleuke blauwe verlichting) zitten. Na ruim een uur rijden waren we aangekomen bij De Orchideeënhoeve in Luttelgeest. "Oooh, orchideeën!", zei moeders blij verrast. Bij de entree stonden mijn oma, broers en zussen van mijn moeder, neefjes en nichtjes, mijn broertje en zijn gezin, mijn schoonmoeder en de rest van mijn gezin ons al op te wachten. Toen mama dat doorhad, moest er natuurlijk een traantje weggepinkt worden. Mijn moeder heeft haar ogen uitgekeken naar de vele verschillende soorten orchideeën, haar lievelingsbloem en alle andere prachtige, tropische bloemen en planten en de dieren! Zo ook wij! Dat wij dit samen met mijn moeder mochten beleven, is iets wat wij nooit zullen vergeten, altijd zullen koesteren. Het is een mooie herinnering die we gemaakt hebben. Dit had nooit waargemaakt kunnen worden zonder Stichting Ambulance Wens, wij zullen jullie voor altijd dankbaar zijn!! Extra dank-jullie-wel voor Rob en Erica...super dat jullie er de hele dag waren voor mijn moeder en voor ons! Wij kijken terug op een prachtige, geslaagde en gezegende dag! Dank jullie wel Stichting Ambulance Wens, het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Liefs Rosina en fam. Ririassa

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens