op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
9.16.jpg

31 januari 2017

Om nooit meer te vergeten

Dat je dromen kunt laten uitkomen is ons nu wel duidelijk.

Onze droom begint op 17 januari rond kwart voor 10 dan arriveert de ambulance met chauffeur Bob en Verpleegkundige Ilse. Na de kennismaking word Elly warm ingepakt en op de brancard gelegd klaargemaakt voor de tocht naar Rotterdam.

Want dat is de wens een rondvlucht maken boven Rotterdam, net na half 11 gaan we op weg. De rondvlucht staat gepland op ongeveer 13.00 uur dus we zijn er ruim op tijd en worden we opgevangen in een soort van vip room. Al snel arriveert de piloot (helaas zijn we zijn naam vergeten) die ons een geweldige uitleg geeft en ons helemaal op ons gemak stelt, en die ook nog vraagt of we het leuk vinden om boven onze eigen woonplaats te vliegen. Wij zijn helemaal ontdaan en vinden het allemaal geweldig. Alles wordt in orde gemaakt in het vliegtuig van st.de Hoogvliegers zodat de brancard met Elly in het vliegtuig kan. Alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd.Voor Jan is er een speciaal plekje reserveerd n.l. naast de piloot en die krijgt zelfs de mogelijkheid om even het vliegtuig te besturen wat ook helemaal toppie was.

Na een tocht van ruim 3 kwartier wordt er weer veilig geland op Rotterdam airport. Met een schat aan herinneringen iets om nooit meer te vergeten en dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken.

De dag wordt afgesloten met een bezoek aan MC donalds waar we hebben gegeten. We zijn rond 17.00 uur weer moe maar voldaan thuis.

Wij willen Bob en Ilse van de St. Ambulancewens enorm bedanken dat mede namens hun de droom van Elly werkelijkheid is geworden. En zeker niet te vergeten de piloot van St. hoogvliegers . Wij zijn jullie hier heel erg dankbaar voor.

Dank jullie wel Liefs,

Jan en Elly de Jongh-Broere

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens