op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.117.jpg

2 januari 2017

“Wat mooi dat dit zo nog kan”

Mijn vader hoorde in de zomer van 2016 dat hij ongeneeslijk ziek was. Het is een mooi gegeven dat hij eigenlijk niets meer te wensen had. Hij kreeg nog voldoening uit het bezoek van alle mensen die langskwamen. Toch zou hij, als liefhebber van klassieke muziek, nog graag een keer een Kerstconcert meemaken. Wij hadden al nooit verwacht dat hij december zou halen dus toen het ernaar uitzag dat dat ging lukken hebben wij een wens ingediend voor het Classic Christmas Concert van de Tsjechische Kamerfilharmonie & koor Praag. Op 20 december was het zover, hij had er helemaal naartoe geleefd. Door Han en Kees lekker ingepakt op de brancard en naar het Concertgebouw in Amsterdam. Door de artiesten ingang naar binnen. We kregen een mooi plekje achter in de zaal en met de brancard op hoogte kon mijn vader mooi over iedereen uitkijken. En lekker kopje cappuccino, bij uitzondering in de zaal, erbij. Het was een prachtig concert en mijn vader heeft erg genoten, er zaten ook heel ontroerende nummers tussen als het Ave Maria. Mijn vader vond het ook erg mooi nog een keer met mijn moeder “uit” te zijn na al die maanden thuis. Han en Kees hebben de avond geweldig begeleid!! “Wat mooi dat dit zo nog kan” zei mijn vader. Heel erg bedankt dat wij deze dag nog samen zo konden beleven.

Groetjes namens mijn ouders Piet&Tiny Appelman

Marielle Brouwer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens