op dit moment 10655 wensen vervuld 626 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11

1 december 2016

13 Basisscholen binnen openbaar onderwijs Dordrecht

29 november 2016

Mooi begin van de dag zo'n mail:

Aan Dhr. Kees Veldboer, Leerlingen van groep 7 hebben vorig schooljaar een goed doel uitgekozen waar dit schooljaar geld voor wordt in gezameld. Naar aanleiding van de laatste wens van een buurmeisje (die door jullie is vervuld), hebben 2 leerlingen uit mijn groep 7, de Stichting ambulance wens als goed doel voorgedragen. Uit 13 goede doelen zijn 3 goede doelen naar voren geschoven en uiteindelijk is uw goede doel: STICHTING AMBULANCEWENS als goed doel gekozen. 13 Basisscholen binnen openbaar onderwijs Dordrecht ( 350 medewerkers en 3200 leerlingen) gaan zich nu inzetten voor de Stichting ambulancewens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens