op dit moment 10900 wensen vervuld 639 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
schaatschal.png

27 oktober 2016

www.deschaatschallenge.nl

Donderdag 1 december 2016

Afgelopen jaar was De SchaatsChallenge een groot succes en dat gaan we natuurlijk herhalen.

Tickets verkrijgbaar www.deschaatschallenge.nl

 

Je kunt zelf meedoen op 1 van de 3 ijsbanen (Rotterdam, Den Haag of Dordrecht) en via je eigen donatiepagina extra gelden ophalen voor het goede doel, maar je kunt het ook samen doen met je sportvereniging, bedrijf of school?

Ook in 2017 gaan we weer één uur schaatsen voor Stichting Ambulance Wens op meerdere ijsbanen in Nederland. Rotterdam, Dordrecht en Den Haag zitten daar zeker bij. Mogelijk ook nog andere ijsbanen want in 2017 bestaat de Stichting 10 jaar en maken we er een groot feest van. Hier door dit event te volgen, kan je jezelf vast verzekeren dat je als eerste weet wanneer de Challenges op de diverse schaatsbanen zijn.

Super blij zijn we met Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam als hoofdsponsor van #DeSchaatsChallenge 2017! Echt super en bedankt Mevrouw de Aankoopmakelaar / Seniorkeurmakelaar / Startersmakelaar , ook namens Stichting Ambulance Wens Nederland!

 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens