op dit moment 11055 wensen vervuld 655 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11

Radio De Buizerd heeft 6201,05 euro opgehaald!

Van 7 tot en met 15 oktober 2016 

Ik ben Nick en ik heb twee half zussen. Het is soms lastig uit te leggen deze situatie te omschrijven. Wij hebben de zelfde vader en ik heb een andere moeder. 5 mei j.l. is de moeder van mijn zussen overleden aan de vreselijke ziekte kanker. Door deze ziekte is er een tijd geweest dat wij nog één laatste wens wilde vervullen voor hun moeder. Dit is gelukt, een totaalbedrag van ruim €3000,- voor een reis naar Lapland. Helaas ging de gezondheid van de moeder van mijn zussen snel achteruit waardoor zij lichamelijk de reis naar Lapland niet meer aan zou kunnen. Daarom zijn zij samen met het gezin naar Disneyland Parijs geweest. Één van mijn zussen heeft vlak voor het overleden van haar moeder een bericht gestuurd naar Stichting Ambulance Wens, deze stichting helpt niet mobiele terminale mensen om nog één dag alles te vergeten en te genieten van wat op dat moment nog mogelijk is. Aangezien ik samen met de man van één van mijn zussen een internetradio station heb waarmee wij elk jaar een goede doelen actie doen heeft de moeder van mijn zussen gezegd: "Wat een geweldige Stichting. Wat heb ik er van genoten. Help deze stichting en begin hiervoor een actie. Help die vrijwilligers die mij en mijn gezin een onvergetelijke dag hebben bezorgd" want ja, die hele stichting draait met vrijwilligers en op vrijwillige basis. Wij willen graag andere niet mobiele terminale mensen helpen om hun laatste wens in vervulling te laten gaan. Van 7 tot en met 15 oktober 2016 houden wij een marathon actie met ons radiostation Radio de Buizerd. Wij zenden live muziek uit en vragen voor elk verzoeknummer €2,-. Om toch een groot en geweldig bedrag in te zamelen voor deze actie en niet te vergeten de vrijwilligers van deze stichting te helpen (uiteraard gaat al het ingezamelde geld naar de stichting voor middelen en niet naar de vrijwilligers) heb ik deze crowd funding opgezet.

Alvast bedankt en ik hoop op uw steun.

Frank Posthumus en Nick ten Wolde.

12 oktober 2016

Vandaag een bezoek gebracht aan de mannen van http://www.radiodebuizerd.nl/ in Assen. Heel knap dat deze mannen acht dagen lang 24 uur radio maken speciaal om voor ons geld op te halen. Mannen nog heel veel succes en hou het nog even vol tot zaterdagavond.

Zaterdagavond 15 oktober 2016
22:00 uur – Slotfeest Radio de Buizerd, waar tevens het eindbedrag bekend gemaakt zal worden.

Maandag 17 oktober 2016

Afgelopen week hebben de mensen van Radio de Buizerd een ruime week 24 uur radio gemaakt voor onze stichting.

Ze hebben met deze actie maar liefst het gigantische bedrag van 6201,05 euro opgehaald! Mannen bedankt voor deze enorme donatie waarmee wij weer heel veel andere mensen mee kunnen helpen.nog-een-laatste-wens.png nog_een_laatste_wens_2.jpg buizerd_bedrag.jpg muziekm.jpg assen.jpg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens