op dit moment 10655 wensen vervuld 626 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
remco_rijke.jpg

4 oktober 2016

8 jaar en actie voeren op Oldtimerdag Alphen a/d Rijn!!

29 september 2016

Afgelopen week weer een mooie en zeer bijzondere actie voor ons!

Goedemorgen, Afgelopen week was bij ons in Alphen aan den Rijn de jaarlijks terugkerende Oldtimer dag. Een gezellig evenement met naast een hoop oude voertuigen ook een hoop muziek, dans en natuurlijk eten en drinken waar een hoop mensen en kinderen op af komen. Mijn zoon (8) was dat ook niet ontgaan en geheel spontaan en op eigen initiatief heeft hij samen met de buurkinderen een tentje ingericht waar passanten van de Oldtimer dag tegen betaling van 0.50 Euro cent een zakje chips, een bakje popcorn of een appel konden kopen. En dan mogen je ook nog gratis grabbelen in de grabbelton! Over de opbrengst waren ze het ook eens: dat moest naar een goed doel en unaniem werd besloten dat dat de Stichting Ambulance Wens werd. Na aftrek van kosten en geld voor een welverdiend ijsje , was de opbrengst 52 euro. Dit geld is inmiddels overgemaakt aan de stichting. nb) ook de plaatselijke tv zender Studioalphen schonk aandacht aan het kraampje en werd uitgezonden op de tv.

Al met al een mooie dag en ik vond het leuk om dit met jullie te delen.

vriendelijke groet Remco Rijke

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens