op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801.2.jpg

27 augustus 2016

Je maakt er mensen zo intens blij mee!

Lieve mensen van deze geweldige stichting.

Eindelijk ben ik zover dat ik ons verhaal over mijn man Anton Laene kan vertellen.

Hij is alles bij elkaar dik vijf jaar ziek geweest. Darmkanker. Operaties, eindeloze chemokuren. Het mocht niet baten. De laatste vijf maanden sliep hij beneden in een hoog/laag bed omdat het niet meer mogelijk was om naar boven te komen. Het liefste dat hij deed was weggaan . Zo vaak mogelijk. Toen hij ook het bed niet meer uitkwam was zijn eeuwige vraag : “kunnen we nog niet eens weggaan?” “Hoe had je dat gedacht Anton?” “Nou, ik kan toch wel nog in mijn rolstoel en dan in de auto en ergens naar een hotel of zo?” hij was ieder gevoel voor de realiteit kwijt.

Op een dag had ik de map van de thuiszorg in mijn handen en vond achterin een foldertje van jullie stichting. Dat was in de laatste weken van mei dit jaar. Ach waarom ook niet? Niet geschoten is altijd mis. Ik nam contact met jullie op en het antwoord was: “Vul het formulier maar in, we gaan hem helpen!” Op 1 april had ik telefonisch nogmaals contact met jullie en werd er binnen no time geregeld dat we naar een huisje in het bos konden met volledige verpleging.

Ik zal het moment nooit vergeten dat ik Anton vertelde dat we nog drie dagen op vakantie konden gaan! “Echt waar? Hoe gaan we dan? Met onze auto?” “Nee, dat kan niet.” “Met Jurjen’s auto dan?” ( onze zoon, is iets groter) “Nee, Anton, laat je maar verassen.” Dat was op vrijdag 1 april en op dinsdag om 10.30 uur zou de ambulance ons op komen halen. Hij was zo gelukkig dat hij toch nog weg kon gaan!

De volgende ochtend om 8.40 uur is hij overleden. Wij waren er allemaal bij en hebben hem uitgeleide gedaan. Later die dag heb ik de stichting gebeld met het verdrietige nieuws. Men reageerde geschokt en meelevend. Het heeft mij zo goed gedaan dat ik met jullie hulp Anton op het laatste moment zo blij heb kunnen maken. Jammer dat het niet door kon gaan maar voor hem was het zo het beste.

Nogmaals ontzettend bedankt en heel veel succes met jullie prachtige werk. Je maakt er mensen zo intens blij mee! Fantastisch!

Lieve groeten, Do Laene.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens