op dit moment 10730 wensen vervuld 626 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
roc_leiden.jpg

5 juli 2016

ROC Leiden

Lieve mensen van de stichting Ambulancewens,

Met veel passie hebben 12 studenten van ROC Leiden voor het uitvoeren van hun eindopdracht “Koken voor genodigden” een driegangen menu samengesteld.

Dit menu is op 21 juni jl. gekookt voor totaal 24 personen bestaande uit ouders, familie en vrienden. Bij de voorbespreking op school was, na mijn verhaal over mijn schoonmoeder, als “Goede Doel” unaniem voor jullie stichting gekozen. Mijn schoonmoeder was ernstig ziek en had als laatste wens ons nieuwe appartement te zien, waar mijn vrouw en ik in april 2015 naar toe zijn verhuisd. Wij waren toen heel blij dat u deze wens voor haar kon vervullen.

Namens de koksopleiding afd. Food&Design van ROC Leiden, willen de studenten van klas KO15ZKB1A jullie graag het opgehaalde bedrag doneren van € 200,00 . Bijgaand treft u in Wordbestand de cheque aan. Het bedrag is inmiddels naar u overgemaakt. Met vriendelijke groet, Ton Makkink Docent ROC Leiden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens