op dit moment 10900 wensen vervuld 639 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
powerpop.jpg

2 juni 2016

POPKOOR POWERPOP

18 mei 2016

POPKOOR POWERPOP ZET ZICH IN VOOR HET GOEDE DOEL!!!

PowerPop gaat zich het komende jaar verbinden aan Stichting Ambulance Wens Nederland.

Burgermeester John Berends van Apeldoorn draagt de stichting ook een warm hart toe. Hij is met ingang van 11 oktober 2012 lid van de commissie van aanbeveling, dit naar aanleiding van de opening van het "Jan Bos Huis" in Beekbergen.

Vanaf mei 2016 zetten wij ons als popkoor in voor de Stichting Ambulance Wens Nederland. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. http://www.ambulancewens.nl/ We hopen met diverse acties veel geld op te halen zodat Stichting Ambulance Wens zo veel mogelijk wensen uit kan laten komen.

Op 25 mei a.s. organiseren we een veiling, waarvan de helft van de opbrengst voor de Stichting is. Medewerkers van de Stichting geven die avond een korte presentatie over hun activiteiten.

De locatie is handbalvereniging Achilles aan de Laan van Kerschoten 12 in Apeldoorn.

U bent vanaf 20 uur van harte welkom!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens