op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.121.jpg

16 april 2016

Prachtige kleuren in de Keukenhof

Lieve vrijwilligers van Stichting Ambulancewens,

Als geboren Zuid-Afrikaanse stond de Keukenhof al enige tijd op het verlanglijstje van onze moeder Winny, maar steeds kwam het er maar niet van. Toen wij een aantal weken geleden, toen bleek dat zij niet meer beter zou worden, aan haar vroegen wat ze het allerliefst nog een keer zou dan, kwam dan ook het bezoek aan de Keukenhof weer naar voren. We waren blij verrast dat dit zo snel georganiseerd kon worden. Op zaterdag 2 april was het dan zover en mochten wij samen met vrijwilligers Hans en Liane in de ambulance richting Lisse. Winny heeft een fantastische dag gehad. Gelukkig liet haar gezondheid het toe om optimaal van deze dag te kunnen genieten. De combinatie van prachtige bloemen, mooie parken, schattige boerderijdieren en de geweldige vrijwilligers hebben er samen voor gezorgd dat Winny er enorm van heeft kunnen genieten. Winny wilde ook graag de bollenvelden bekijken, dus op de terugweg hebben we een ronde langs de bollenvelden gemaakt.

Alle wensen van Winny zijn voor deze dag in vervulling gegaan. Wij willen dan ook de vrijwilligers van Stichting Ambulancewens en de medewerkers van de Keukenhof ontzettend bedanken voor deze prachtige dag. Het is een mooie herinnering die wij nog lang zullen koesteren.

Lieve groeten,

Paul, Nick en Audrey

Helaas hebben wij vannacht afscheid moeten nemen van Winny. Wij zijn enorm dankbaar voor de mooie afsluiting die jullie ons hebben gegeven.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens