op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.90.jpg

16 april 2016

Erg dubbel.

Onze tweeling dochters waren in de zelfde periode in verwachting . Helaas overleed een baby plots tijdens de zwangerschap ( 35e week!!) 2 dagen daarna bevalt de andere dochter van een dochter!! Mijn kleinzoon wordt daags daarna dood geboren. Een lach en een traan lagen in die periode erg dik op elkaar. Erg dubbel. Op dinsdag 8 maart zou onze kleinzoon in familie kring gecremeerd worden. Mijn dochter die 250 km van haar zus vandaan woont wilde er uiteraard bij zijn. Helaas kreeg zij van haar behandelende arts geen toestemming om te reizen per auto of trein omdat haar bevalling toch ook erg heftig geweest was. 3 zakken extra bloed zegt genoeg. Groot verdriet bij beiden dochters en de rest van de familie. De ene dochter kan niet bij de crematie van haar neefje zijn.

Via via kwamen we in contact met ambulance wens. Vervoer per ambulance mocht wel van de artsen . Snel de feiten uitgewisseld met de stichting met dank aan de zeer vriendelijke medewerksters van ambulance wens en binnen 2 dagen was het geregeld!

Zo kon ons gehele gezin bij de crematie van onze kleinzoon zijn. Intens dankbaar zijn wij de stichting ambulance wens hiervoor . Extra dank aan Pim en Jan die onze dochter en haar gezin die dag hebben begeleid. Woorden schieten te kort en jullie inzet is onbetaalbaar. Dat werd beaamt toen mijn dochter onder luid applaus van de aanwezige de locatie via de brancard weer verliet voor haar terug reis. Het was ondanks de vele verdrietige emoties een bijzondere dag geworden.

Beste mensen van stichting ambulance wens , we kunnen niet beschrijven wat dit voor ons betekend heeft wat jullie dit voor ons gedaan hebben. Met vochtige ogen en trillende handen bedanken wij jullie nogmaals . We zijn jullie allemaal erg dankbaar.

Familie verstappen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens