op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.151.jpg

29 februari 2016

Ons was het niet gelukt

Beste stichting ambulancewens,

Vorige week zaterdag heb ik op jullie site een wens gedaan voor mijn moeder. Afgelopen maandag gelijk gebeld en donderdag 25 februari is mijn moeder der wens uitgekomen. Mijn moeder heeft longkanker en is uitgezaaid naar hoofd en ruggenmerg. Hierdoor kan zei niet goed meer lopen en zeker geen trap op. Nou is haar zoon mijn broer en schoonzus verhuisd naar een bovenwoning en haar grootste wens was deze toch 1 maal te bezoeken zodat ze weet waar ze huizen.

Ik heb deze wens ingestuurd en afgelopen donderdag was het zover. Ze was heel erg zenuwachtig maar jullie verpleging heeft ze zo gerust gesteld dat ze er helemaal van kon genieten. Wat een grote glimlach op haar gezicht. Ze verdiende dit want het is een heel sterke vrouw en super lieve moeder. Ons was het niet gelukt maar dankzij jullie wel.

Bij der zoon lekker koffie gedronken en taart gegeten. En zelf nog een pilsje. Dankzij jullie heeft ze dit nog kunnen doen en is mijn moeder der wens uitgekomen en heeft ze enorm genoten. Weet niet hoe ik jullie moet bedanken!! Maar toch duizendmaal dank. Jullie doen super werk!!!

En natuurlijk ook dank namens mijn moeder Belie en haar man Frans Hartemink.

Mvg Patricia van der Stap

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens