op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.148.jpg

25 februari 2016

échte aandacht

Beste Stichting Ambulance Wens,

Stichting Ambulance Wens begrijpt hoe belangrijk échte aandacht en zorg nodig is wanneer een groep mensen iets moeilijks meemaken.

In het ziekteproces van mijn broer hebben we al veel pijnlijke en vervelende momenten ervaren met de zorg. We moesten (en moeten) steeds overal bovenop zitten om te kijken of alles wel volgens plan gebeurde. Met stichting ambulance wens hebben we deze stress niet ervaren.

Op vrijdag belden we of het misschien mogelijk was om op zondag naar een klassiek concert te kunnen gaan. Het was gelijk geregeld en de annuleringsmogelijkheden waren ook flexibel.Zo fijn!

Stichting Ambulance Wens is open, menselijk, meegaand en duidelijk. Als zusje van mijn broer die op sterven ligt, kan ik soms wat in de war zijn en dingen vergeten door alle hectiek, maar de vrouw aan de telefoon en de begeleiders op de dag zelf, hebben ons er door heen geleid.

We hebben genoten van onze middag samen en de vrouwen die ons hielpen, draag ik een warm hart toe. Het is voor mij erg inspirerend om te zien hoe ze in hun werk staan. Ik wens deze open menselijke houding aan de hele samenleving toe waarin we bereid zijn begrip voor elkaar op te brengen en elkaar te helpen met de talenten die ons gegeven zijn.

Namens de hele familie en vrienden en mijn lieve broer, wil ik jullie hartelijk bedanken voor alles.

Liefs,

Anne (van der Sligte)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens