op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.147.jpg

20 februari 2016

Thuis wachtte me zus ons op met koffie...

Graag wil ik jullie laten weten dat jullie onze moeder ontzettend blij hebben gemaakt met een ritje van MCA Alkmaar naar Obdam. Helaas is onze moeder van 76 jr ongeneeslijk ziek geworden. Ze kreeg vrijdag te horen dat ze alleen nog chemo kon krijgen voor verlenging, maar ze zou dan wel eerst ernstig ziek worden....en dat was ze eigenlijk al.... Ze wilde graag een gesprek met de huisarts om een en ander te bespreken.

Dus zouden we maandag 15 febr om 16:00uur een gesprek met oncoloog hebben wat te doen. Maar dan wilde we wel graag eerst met de huisarts bespreken. Vanwege nachtdiensten werd dit erg moeilijk. Totdat een verpleegster ons vertelde over "Ambulancewens".... Eerlijk gezegd, en gelukkig, nog nooit van gehoord...

Ik keek op de site...en om 9:00uur de wens gedaan, en om 11:00uur werd ik al op het voetbalveld opgebeld. Jullie zouden haar ophalen, voor gesprek met de huisarts op maandag de 15e feb....uiteraard voor het gesprek met de internist. Helemaal geweldig!

Onze moeder was diep ontroerd dat ze toch dus een gesprek met de huisarts kon aangaan. Die maandag...om 10:30uur kwamen Jacques en Desiree met de brancard op de afdeling..... Onder een heerlijk dekbedje...lekker matras en met fijne ambu beer, op weg naar Obdam. Ik ging mee. Thuis wachtte me zus ons op met koffie...

En toen de huisarts kwam hebben Jacques en Desiree ons de ruimte en tijd gegeven om rustig met elkaar te praten. Het was ontzettend prettig voor onze moeder om dit gesprek te hebben. Een bevestiging van haar gedachte, de mogelijkheden.....het plaatje werd duidelijk.

Wonderlijk maar er kwam weer een glimlach op haar gezicht....zie foto... Toen mochten we nog zeggen waar we heen wilde, want de auto was de hele dag beschikbaar.....geweldig.. Maar nee, dit was goed zo, we hebben nog wel afscheid genomen van de huizen van beide kinderen.... Moeilijk maar mooi...en gewoon mooi dat dit kon..

Het gesprek was zeer waardevol voor onze moeder, en we zijn jullie en met name Jacques en Desiree zo dankbaar wat hun voor onze moeder hebben gedaan... Geweldig dat dit mogelijk is!!!

Heel hartelijk dank ! Respect voor jullie!!

Hartelijke groeten, Moeder Rita, Meriam en Yvonne

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens