op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.82.jpg

19 februari 2016

Lourdes Wens

Ik ben de mantelzorg van Siny 88 jaar een alleenstaand . Siny heeft een mooie leeftijd en een mooi leven gehad, maar er was een grootte wens. Zij zou nog zo graag naar een mis in Lourdes gaan. Als mantelzorg zou ik dat graag regelen maar helaas kan zij niet met de bus, trein of vliegtuig vanwege haar slechte gezondheid. Toen hoorde ik van de Ambulance Wens. Na een mail verstuurd te hebben, hoorde ik nog diezelfde middag dat de reis op 9 febr. zou beginnen. Om 9.30 uur vertrokken wij vanuit ons mooie Berghem richting Lourdes. Woensdag in de namiddag kwamen wij daar aan. ‘s avonds de lichtjesprocessie, daarna nog naar de grot . Dit was heel bijzonder en zeer emotioneel. Op donderdag 11 febr. is het de feestdag (er wordt herdacht dat Maria aan Bernadette verscheen), om 10.00 uur een internationale mis en om 17.00 uur de Sacramentsprocessie. Op vrijdag om 10.00 uur een Nederlandse mis daarna met de ambulance terug naar ons mooi dorp. Het was geweldig met een stel vrijwilligers “Hans en Mariet”, die alles maar dan ook alles voor haar en mij deden. En als je Siny zag genieten van wat haar gegeven werd door Hans en Mariet, werd je heel gelukkig als mantelzorger. Dit was voor Siny maar zeker ook voor mij een heel bijzondere ervaring. Dat dit zomaar kan door een stichting, geweldig. Als ik zie hoe Siny over haar droomvakantie verteld en hoe geweldig Hans en Mariet het hebben gedaan, dan doet mij dit heel goed. Uiteindelijk was dit niet mogelijk geweest zonder deze geweldige stichting met geweldige, gezellige vrijwilligers. Zij hebben er voor gezorgd dat een mooie droomwens werkelijkheid werd voor Siny en zeker voor mij. Een ieder die dit leest wil ik zeggen als je iemand kent die een droomwens heeft, vertel het hoe iemand kan genieten met de hulp van de stichting.

BEDANKT BEDANKT.

Siny en Marietje

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens