op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.145.jpg

9 februari 2016

Willem naar de zee

Willem (59 jaar), die ongeneselijk ziek is door kanker, wilde als laatste wens nog een keer naar de zee. In november hadden we deze wens willen vervullen maar helaas moesten we alles afzeggen omdat Willem zijn chemokuur werd aangepast. Voor Willem werd het steeds moeilijker om te zitten dus een ritje naar de zee zat er niet meer in. Vorige week kwam een medewerkster van Buurtzorg met het idee van de Stichting ambulancewens, dan hoefde Willem niet te zitten maar kon hij liggend naar de zee. Maandagmiddag aangemeld en dinsdagochtend al een telefoontje met de vraag “wanneer willen jullie met Willem naar de zee?”. We geloofden het eerst niet, maar vrijdag 5 februari 2016 stond de ambulance om 2 uur voor de deur. Willem wilde eerste naar Den Helder omdat hij bij de marine heeft gediend. We mochten dankzij de wensambulance het terrein van de marine op. Daarna zijn we met de kinderen, kleinkinderen, overige familie en vrienden naar de Zuid-pier van IJmuiden gereden. Ondanks de straffe wind en het zandhappen, voelde het allemaal warm aan en we kregen er energie en rust van.

Willem verwoordde deze dag als “Een onvergevelijke dag” en heeft een smile op zijn gezicht als hij aan de dag denkt en over de dag verteld.

Heel veel dank namens Willem, Yvonne, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden, dat jullie deze onvergetelijke dag mogelijk hebben gemaakt voor Willem.

Willem is overleden op 8 februari.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens