op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
12.3.jpg

1 februari 2016

Bedankt voor een geweldige middag!

Lieve vrijwilligers van Ambulance Wens,

Onze ouders en wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor deze fantastische middag die jullie mogelijk hebben gemaakt. Het was de wens van ons pa om nog een keer het huis te bezichtigen van zijn jongste kleindochter Mandy. Mandy en Quint zijn net klaar met de verbouwing van hun huis en wonen nu samen in het buitengebied van Teteringen. Dankzij Stichting Ambulance Wens werd dit mogelijk gemaakt. Zaterdag 30 januari jl. werden ze beiden opgehaald met maar liefst 2 wensambulances, omdat ons ma ook in revalidatie zit en de rolstoel niet kan missen. Er werden dus meteen twee wensen vervuld. Om 13.30 uur stonden twee wensambulances voor de deur van Elisabeth Breda en werden ze opgehaald. Het was geweldig! Min vader was zeer geëmotioneerd en ook erg blij dat zijn wens vervuld is. Nu heeft hij ook het huis van Mandy gezien. We hebben heerlijk kunnen keuvelen en we hebben gezellig koffie gedronken met een heerlijk stukje taart erbij. Tegen 17.00 uur werden we weer opgehaald en keurig teruggebracht naar de kamer. Mijn vader was moe maar zeer voldaan!

Wij bedanken jullie voor deze geweldige middag die jullie voor ons hebben mogelijk gemaakt! Met vriendelijke groet, Namens onze ouders:

Jan en Nelly Verwaters,

Roos en Frans

Mary en Dick

Anke en Maarten

Frans jr

Theo

Mandy en Quint

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens