op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.143.jpg

22 januari 2016

Vermoeiend maar oh wat is ze blij

Vrijdagavond 1 januari een (wens)mail verstuurd naar de stichting met de wens van onze terminaal zieke tante Cootje. Zij wilde graag nog één keer het graf van haar zus in Soest bezoeken en aansluitend een bakkie doen bij haar neef Remco en zijn vrouw Elza. Maandag 4 januari een telefoontje; hoe laat kunnen we mevrouw morgen ophalen bij het hospice? Wat fijn vond ze het! Dinsdagochtend 11uur zat ze klaar opgetut en wel om héél nerveus op stap te gaan met ons (haar nichten Simone en Karin) naar Soest. Roel en Suzanne stelde haar echt op haar gemak en toen konden we de “reis ” met de ambulance beginnen. Het werd een dag met een lach en een traan, vermoeiend maar oh wat is ze blij dit nog mee te mogen maken! Niets dan lof voor de stichting ambulancewens en al de vrijwilligers! Jullie doen fantastisch werk! Nogmaals bedankt namens onze tante Cootje en familie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens