op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.142.jpg

22 januari 2016

Wij kijken terug op een superdag

Op vrijdag bel ik met de stichting, geheel informatief want eigenlijk helemaal niet bekend met de stichting.De vriendelijke meneer legt vanalles uit en geeft me aan via het contactformulier de wens aan te vragen, niet alle gegevens zijn me bekend en wil deze wens als verrassing houden,maar ook dit blijkt geen probleem te zijn. Na een kwartier wordt ik al gebeld, de wens wordt ingepland voor het weekend. Wauw dat gaat snel! Met zenuwen in mijn lijf ga ik naar mijn Oom om te vertellen dat hij een dag op stap mag, want hoe zal het gezin dit vinden.......wat een toeval vandaag hadden ze juist een folder ontvangen van de huisarts en speelde in hun gedachte al met het idee. Alsof het allemaal zo moest zijn, en Ja we gaan. Twee dagen bedenken hoe zijn rondje eruit zou kunnen zien, dat alleen al is een leuke onderbreking van alles wat speelt. En na twee nachtjes is het zover,half elf rijd de ambulance voor in Hoogvliet,met twee fantastische vrijwilligers die hun vrije zondag opofferen om een wens te laten plaatsvinden.Een ritje als zondagsrijder ,dus op het gemak naar de ss Rotterdam . Met ook een super vriendelijk ontvangst kregen we de leukste plekjes van de boot te zien. na een kopje koffie de rit verder richting landtong Rozenburg en prachtig zicht op de vertrekkende Ferry. Een tussenstop in oostvoorne bij de duinrand waar ook de ontvangst weer fijn was.wat is het toch fijn om zo,n dag mee te maken, de betrokkenheid van de vrijwilligers ,ongelooflijk. Nog een rondje langs bekende plekjes in hellevoet, oostvoorne en rockanje en om vijf uur moe en voldaan terug in Hoogvliet.Wij kijken terug op een superdag,eentje die we nooit zullen vergeten....

De collecte bus gaan we aanvragen want de stichting heeft veel voor ons gedaan.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens