op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.108.jpg

12 januari 2016

Wat bijzonder!

Onze lieve moeder heeft op 14 december te horen gekregen dat ze kanker heeft. In haar botten,lever en longen. Helaas is mam uitbehandeld en kunnen ze niets meer voor haar betekenen enkel een pijnbestraling en vele medicijnen om de pijn te verminderen.

Op zaterdag 2 januari heeft mam nieuwe pijnstillers en gaat het redelijk goed met haar. Dat geeft ons de mogelijkheid om een hapje te gaan uit eten bij restaurant vd Valk in Uden. Daar zijn banken waar mam heerlijk tussen de gangen door op haar zij kan rusten en genieten van het etentje met haar twee dochters. Tot we op de gang Dhr. Jan Slagter tegenkomen van omroep Max. We raken aan de praat en Jan vraagt of mam ook nog wensjes heeft. Jazeker mam wil nog graag met haar 5 kleinkinderen naar de dierentuin. Maar dit gaat niet lukken omdat mam niet meer lang kan zitten en zeker geen afstanden lopen... Jan vraagt of mam wel eens van Stichting ambulance wens gehoord heeft, er gaan twee verplegers met u mee en u kunt heerlijk vanuit u bed een dagje genieten in de dierentuin. Jan Slagter heeft dit binnen de kortste keren geregeld, en zo gingen we op zondag 10 januari vanuit Boekel richting Rotterdam. Eerst een Brabants bakkie nog thuis met de vrijwilligers Tonnie en Pim. Mam krijgt de knuffel Mario aangeboden en haar jongste kleindochter Ize neemt de beer tot zich en zal er die dag goed voor zorgen. Om ongeveer half 1 komen we aan in Rotterdam. We worden warm ontvangen in het restaurant van het dierenpark. De tafel staat al vol met koffie, thee en verse jus dórange. We krijgen een lekker warm saucijzenbroodje aangeboden en vervolgens komen de pistoletjes en ciabatta broodjes rijkelijk gevuld met zalm, brie, salades, kaas en lekkers.

Onze twee gidsen voor die middag sluiten zich bij ons aan. Twee uiterst vriendelijke en ook weer vrijwilligers. De rondleiding door het dierenpark begint. We gaan via de zeeleeuwen richting de oceaan waar we tussen de zwemmende vissen lopen. De haaien, roggen, dolfijnen en ga zo maar door. Mam geniet intens! We lopen heerlijk verder door het dierenpark en bij alle dieren weet de gids wel iets te vertellen. Zelfs de roggen laten de onderkant van hun buik zien en de giraf komt mam nog bijna een kus geven. Wat bijzonder!

Mam krijgt trek in koffie en de rest lust ook wel wat te drinken, daar zitten we met 16 mensen in het restaurant en ieder zijn favoriete drankje voor de neus. We gaan nog bij de apen langs waar ook Bokito mam nog vriendelijk begroet. De olifanten en zo weer rustig richting de uitgang. Veel gezien en ook veel gehoord. Wat hebben we genoten! Dank aan Jan Slagter, Yvonne Mennen, de vrijwilligers Pim en Tonnie van de ambulance wens, de twee dames die onze gidsen waren in Blijdorp maar bovenal Dank aan Mam dat wij deze wens als een mooie herinnering in ons hart mogen sluiten!!

Lieve groeten van Fam. Janssen uit Boekel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens