op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.121.jpg

26 augustus 2015

Wensdag van Heleen Bakker

Vandaag vertrokken we om 10.30 vanuit de Meern richting Scheveningen voor de wens van Heleen Bakker. Heleen wilde nog een keer naar het strand en wilde heel graag naar het Indisch monument in Den Haag. Onze rit ging eerst naar het monument waar we heel erg dichtbij konden komen zodat Heleen die erg slecht ziet alles goed in zich op kon nemen. Dit was een emotioneel bezoek en Heleen was er erg van onder de indruk. Ook de klok die achter het monument staat hebben we bezichtigd. Hierna gingen we richting het strand waar we de ambulance op de pier konden parkeren zodat we makkelijk overal bij konden ivm de brancard waar Heleen op lag. We zijn daar de pier afgelopen en om ons heen was natuurlijk de zee te zien waar Heleen heel erg van genoot. Het was ook nog eens prachtig weer dus was er veel te beleven en te zien. Aan het einde van de pier is een restaurant en bij navraag mochten we hier de lunch gebruiken. Na de lunch was het plan om naar Kijkduin te rijden omdat de dames daar altijd naar zee gingen en wel eens wilde zien hoe het daar nu is. Het was er erg druk maar de ambulance mag eigenlijk overal komen dus reed hij met ons helemaal naar beneden naar het strand. Daar hebben we even iets gedronken en wat rond gekeken. Van de plaatselijke politie kregen we de tip dat als we iets terug zouden rijden dat we dan nog dichter bij het strand zouden kunnen komen en dat leek ons wel wat dus hebben we alles weer ingepakt en zijn wat verderop gereden. Ook daar konden we heel dichtbij komen maar eigenlijk wilde we wel met de voetjes de zee in. Inmiddels hadden we de brancard uit de auto gehaald en liepen richting het strand en wat we toen zagen was helemaal geweldig, er stond daar nl een speciale strandrolstoel met luchtbanden en die mochten we zomaar lenen van een mevr. die ze verhuurde. Met z'n allen hebben we toen Heleen in de rolstoel getild en wij op weg naar de branding. Dit was helemaal geweldig en Heleen genoot met volle teugen van de golfjes die over haar voeten rolden. De wens werd ruimschoots gehaald want dit hadden we niet durven hopen maar toch gelukt dankzij Roel de chauffeur die de stoel regelde. Na deze zeer prettige ervaring zijn we nog iets wezen drinken met wat lekkers erbij en werd het tijd om weer richting De Meern te gaan. Maar er was nog een kleine wens en dat was een visje eten, ja en als je toch in Scheveningen/Kijkduin bent dan mag dit eigenlijk niet ontbreken dus hebben we een goeie visboer opgezocht en hebben we heerlijke vis gehaald die thuis opgesmikkeld ging worden. Het was een lange dag maar het was het allemaal waard. Wij willen daarom Roel en Mariet van harte bedanken voor hetgeen ze hebben gedaan en mogelijk gemaakt, dit was zeer zeker onvergetelijk!!!!! Vanuit mijn werk bij de Thuiszorg kom ik in heel veel situaties waarin mensen nog een laatste ding willen maar dit zelf niet meer kunnen organiseren. Daarom beveel ik van harte deze Ambulancewens aan om het dan toch nog mogelijk te laten maken en het een onvergetelijke dag te laten zijn.

Hartelijke groet,

Heleen Bakker, Ge Bekker en Bertina van den Heuvel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens