op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
pict0028.jpg

5 augustus 2015

De hele dag was geweldig

Stichting Ambulance Wens heeft 9 juli jl. mijn vader een fantastische dag bezorgd. Nog één keertje wilde hij erg graag naar Rotterdam om daar aan de waterkant te zitten om de boten te bekijken. Hij is daar vaak geweest met zijn vis-maatje Harry. Op het puntje van de landtong aan de Nieuwe Waterweg heeft mijn vader genoten van de schepen om hem heen. Daarna nog de Maasvlakte bezocht en via verschillende havens in Rotterdam zijn we richting Dordrecht gereden waar we aan het Groothoofd nog een heerlijk bakje koffie hebben gedronken. De hele dag was geweldig en mijn vader heeft de hele dag een glimlach op zijn gezicht laten zien. Vrijwilligers met het hart op de juiste plek; Harry en Gerrit bedankt! (En dat is nu ook leuk; mijn vader heet Gerrit; en zijn vis-maatje Harry....hoe toevallig kan het zijn!) Iedereen die hem bezocht liet hij onderstaande foto zien en dan begon hij alweer te glunderen hoe mooi het was geweest en hoeveel goeds jullie stichting doet voor anderen. Helaas is mijn vader 20 juli jl overleden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens