op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
amanda-drost-fine-art-photography-262a.jpg

30 juli 2015

“maar ik ben er bij!”

Vorig jaar vertelde ik mijn opa dat Martijn mijn vader om mijn hand had gevraagd en vervolgens voor me op de knieën was gegaan. Wat was opa trots en wat had hij er zin in! Zijn oudste kleinkind ging trouwen! Ondanks dat opa al flink kwakkelde met zijn gezondheid heeft hij vanaf het begin gezegd: “maar ik ben er bij!”.

Maar helaas kreeg opa het de maanden er op flink voor zijn kiezen. Een val met een breuk van zijn heup tot gevolg leek ervoor te zorgen dat opa de bruiloft niet ging halen. Ondanks zijn kritieke toestand telde hij af tot de bruiloft en bleef hij positief en volhouden “maar ik ben er bij!”. Gelukkig krabbelde hij weer wat op, maar lang rechtop zitten was er niet bij. Ook was zijn spierkracht en conditie dusdanig slecht dat het aanwezig zijn op de bruiloft niet mogelijk zou zijn.

Tot de tussenkomst van de Stichting Ambulancewens! Zij hebben het mogelijk gemaakt dat mijn opa op een comfortabele manier de reis naar ons al liggend heeft kunnen maken. Ook tijdens de ceremonie en het feestje naderhand heeft hij, als een koning te rijk, alles liggend mee kunnen maken. Het was voor ons zo bijzonder dat hij, er toch bij heeft kunnen zijn!

Via deze weg willen wij de stichting en de vrijwilligers bijzonder bedanken dat dit is mogelijk gemaakt. De vrijwilligers verdienen een grote pluim en diepe respect voor het werk wat zij hebben gedaan en de manier waarop.

Om de stichting een warm hart toe te dragen en te steunen hebben we de collecte in het kerkje gehouden welke, met onze aanvulling, volledig aan de stichting ten goede komt.

Martijn & Sanne

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens